UKK

Sivua muokataan vielä.

 - Miksi et itse ratsasta?/Oletko liian iso ponille?/Mikä kädessäsi on?
 Koska toinen ranteeni on ollut jo pitkään täysin romuna (tulehdusta, hermokipuja ym.), enkä pidä ratsastusta tai muuta vastaavaa kovin miellyttävänä tällä hetkellä. Sen lisäksi onnistun aina pudotessani ottamaan käsillä vastaan ja ranteet kiittää - en halua ottaa sitäkään riskiä. Kättä tutkitaan edelleen, leikkausta odotellessa. En siis ole liian iso, mikä varsinkin instagramin puolella tuntuu olevan yleinen harhaluulo :D

- Miksi Casperilla ei ole satulaa?/Eikö sen selkä mene rikki kun menee aina ilman?
Koska sillä on hyvin hankala selkä ja kallis maku sen suhteen. En ole nähnyt järkeä laittaa toista tuhatta väliaikaiseen satulaan. Ei mene rikki tai kipeydy, sillä yhtäkään pomppivaa ja ryskäävää ratsastajaa en päästä kyytiin.

- Ketä kaikki blogissa esiintyvät ihmiset ovat? Minkä pituinen ratsastaja kuvissa on?
Minä, Jade (153cm, 1997/20v.) omistan Casperin.
Vanhemmissa postauksissa ja nykyään harvemmin puhun Susannasta (170cm, 1997/20v) eli kaveristani, josta on myös paljon ratsastuskuvia. Auttoi meitä hyvin paljon alkutaipaleella ja satunnaisesti käydessään "läpiratsastaa" ponia.
Iina (157cm, 1992/25v.) on Casperin liikuttaja, hoitaja, toinen oma ihminen - miksi nyt haluaakaan kutsua. Iina liittyi meidän porukkaan alkuvuodesta 2017, kun etsin oman puolikuntoisuuteni takia ratsastajaa ponille. Iina käy viikosta riippuen 2-5 kertaa viikossa ja tekee siis paljon muutakin kuin ratsastaa.

- Miksi toi poni on noin laiha itkuporkuparkuvinkuvonku
Se on täysi normaalipainoinen, hyväkuntoinen poni. Shettikseksi se on rakenteeltaan hyvin siro, eli sellaista tankkeria siitä ei saa kuin lihottamalla jäätävän ylipainoiseksi. Casperin täytyy olla hyvässä, hoikassa kunnossa, koska on todennäköisimmin EMS-poni (metabolinen oireyhtymä, vähän kuin ihmisellä II-tyypin diabetes) ja ylipaino lisää esimerkiksi kaviokuumeeseen sairastumisen riskiä hurjasti.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti